Bruidstaarten

Specialty Cakes is alleen geopend op afspraak, we hebben geen taarten op voorraad voor de verkoop. Elke taart die we maken is van begin tot eind op maat gemaakt. Wij vragen u uw bestelling minimaal 14 dagen van te voren te plaatsen ivm planning en inkoop.

Om uw bestelling vast te zetten/te garanderen vragen wij een aanbetaling van 50%.


Taartconsult/ proeverij 
(bruidstaarten en jubilea)

De meeste aanstaande paren die de bruidstaart door ons willen laten maken boeken eerst een bruidsproeverij.

Wij vinden dat ook erg fijn, want zo kunnen we laten zien en proeven wat er aan mogelijkheden is, krijgen wij een beeld van het bruidspaar en hun wensen én kunnen we samen het ontwerp maken van de bruidstaart, want er zijn zoveel mogelijkheden en natuurlijk wil elk bruidspaar een unieke taart, maar vooral ook helemaal zoals ze het zelf willen!
Voor de proeverij dekken we de tafel met een aantal lepeltjes met creme’s, ganaches en crèmes om zo te proeven. Op deze manier kunt u combinaties proeven, maar ook de aparte smaken. Ook de bekleding van de bruidstaart is belangrijk, niet iedereen weet het verschil tussen fondant of marsepein (of een combinatie). Ondertussen kunnen we in de computer op zoek naar inspiratie, of in de boeken die altijd op tafel liggen, maar soms nemen bruidsparen een dossier mee met complete inspiratiepagina’s, ook heel leuk!

Niet alles op? Dat is helemaal niet erg, want u krijgt natuurlijk een doosje mee met de “leftovers”. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de € 25 die u heeft betaald voor de proeverij, krijgt u weer terug bij een definitieve bestelling van uw bruidstaart!

Uw bruiloft al duur genoeg?
Heeft u taart nodig voor heel veel mensen, te denken valt aan grote bruiloften en partijen, dan is er de mogelijkheid om naast uw bruidstaartje van bijvoorbeeld 40 personen, aansnijdtaarten te bestellen. Deze worden doorgaans in de keuken van uw feestlocatie gesneden. Deze hebben dezelfde kleur als de bruidstaart, maar hebben verder geen decoratie, waardoor de prijs ook lager is. Bijkomend voordeel is dat de taart tegelijkertijd kan worden geserveerd.

Bestelproces
Maak een afspraak.
Om een taart te bestellen, maakt u een afspraak per email via: info@specialtycakes.nl.
Afspraken kunnen gemaakt worden op: woensdag-, donderdag- of vrijdagavond vanaf 20.00 uur.

Bij uw afspraak krijgt u:
• 1 uur overleg;
• proeverij met 2 soorten cake, 4 smaken crème en 2 smaken confituur;
• 1 op maat gemaakt design in de vorm van een schets;
• 1x verandering in ontwerp;
• kleur matching (indien van toepassing).

Let op!
U bent zelf verantwoordelijk voor het melden van eventuele allergieën!
Specialty Cakes kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.